Beyond Skiing & Speed Business Golfen 2021

 Sep 10, 2021 08:00 (slutar Sep 10, 2021 17:00)

Fredagen den 10 september på Dalsjö Golf för alla partners i Beyond Skiing & Speed Business.

Samarbetspartners: ALLKONTOR – ANDERSSONS STÄD – BILSTJÄRNAN – DALSJÖ GK – NORDEA DALARNA – RUSTABO

I år genomför vi golfen i samarbete med Speed Business och givetvis på fantastiska Dalsjö. Golfen kommer att genomföras i två klasser, Singel och lag (bästa boll) och med tävlingsformen Poängbogey med högsta tillgodoräknande hcp 36. Vi hoppas få tillåtelse att köra med ”kanonstart” vid 09:00. Utöver huvudtävlingen kommer våra samarbetspartners för dagen att arrangera många roliga ”tävlingar i tävlingen”, bl.a. så kör vi succén ”Speed Golf” på hål 6. Snabbast i hål vinner en cykel!!

För er som inte ännu blivit golfare så kör vi en ”prova på golf aktivitet” med klubbens PRO som instruktör. När ni fått grepp om hur det fungerar så kan ni testa era färdigheter på korthålsbanan.

Vi bjuder på fika och lunch under dagen till samtliga, både golfare och ”Prova på Golfare”. Vill ni komma flera från ert företag så kan ni köpa till platser.

Tävlingen är i nuläget helt fullbokad men det finns platser på ”Prova på Golf” kvar. Vill ni anmäla intresse för väntelista så kontakta Janne Svedin, 070-568 92 00, janne@beyondskiing.com.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Andra aktiviteter