Simon Andersson, vår egen talang i landslaget ersätter Stina Nilsson på Supernätverksträffen den 16 juni

Tyvärr har Stina Nilsson tvingats tacka nej till medverkan på Supernätverksträffen. Hon ersätts nu av Simon Andersson Falun Borlänge Skidklubb och vårt utvecklingslag i landslaget.

Fyra av Dalarnas främsta affärsnätverk samlas på Lugnetkyrkan och skapar den gemensamma supernätverksträffen som skiljer sig från andra. Det blir inspirerande, roligt och många möjligheter till nätverkande och affärer. Här får du möta andra beslutsfattare som du kan lära känna och bygga relation till och dessutom lyssna på spännande föredrag. Förmiddagens moderator är Mirja Herrdin, Södra Dalarnas Sparbank.

Vi samlas 08:30 för kaffe, smörgås och mingel. Sedan följer en spännande förmiddag med Robin Teigland, forskare i strategi och konkurrens på Stockholms Handelshögskola och en av de främsta experterna inom sitt område. Hon berättar om hur vi befinner oss mitt uppe i en digital revolution där allt måste ifrågasättas och omdefinieras. Förutom den djupa kunskapen besitter hon också förmågan att som en fascinerande och engagerande talare fånga sin publik och göra svåra och abstrakta frågor lätta att förhålla sig till och ta in.

Vi avsätter givetvis tid för gruppdiskussioner där vi lyfter upp vad detta konkret betyder för företagande i Dalarna.

Innan klockan slår 12:00 och lunchen står serverad så får ni lyssna till Simon Andersson Falun Borlänge Skidklubb och vårt utvecklingslag i landslaget. Utvecklingslaget består av talanger som vi tror och hoppas mycket på – de som är på god väg att bli våra nästa skidstjärnor. (Stina Nilsson har tyvärr fått förhinder att närvara och ersätts av Simon)

Detta är ett samarrangemang mellan Beyond Skiing 2019, Företagarna Dalarna, Mellansvenska Handelskammaren och Näringslivet Falun Borlänge.

Kostnaden för deltagande är 395kr. Anmälan senast tisdagen den 13 juni.

Anmäl er här: Anmälan Supernätverksträffen