Kommande säsong står finska Lahtis värd för skid-VM. Arrangören räknar med att sälja 250 000 biljetter och vår ambition är att, tillsammans med Skidförbundet, skapa en stor blågul supporterklack, som lyfter vårt landslag till nya medaljrekord!

Vi har glädjen att erbjuda Beyond skiing-resor med två nätters övernattning, färja ut och flyg hem. Perioderna presenteras i bifogad folder.

Färjan Silja Symphony utgör en värdefull plattform med oändliga möjligheter såsom; konferenser, utställningsytor och egen Ski Team-restaurang.

Allt kryddas med närhet till skidprofiler, spännande tävlingar och ett eget hospitality-område, bara ett stenkast från vår läktare.

 Boka era resor genom att klicka här Antalet platser är begränsade och därför råder ”först till kvarn-principen”. Den 24 juni blir bokningen bindande.

Konferensupplägg och utställningsytor på färjan bokas genom Esa Grönvall, esa.gronvall@tallinksilja.com, 070-6380628.

Notera att det är möjligt att börja konferera redan klockan 11.00 på avresedagen! Även här är det ”först till kvarn” och därför viktigt att ni säkrar upp era önskemål i redan nu.
Om intresse finns för en gemensam utställningsyta för Beyond Skiing-företag, eller gemensamma konferenser/föredrag, kontakta Ulrika Back Eriksson enligt mailadress nedan.

 Vid eventuella frågor om resan, eller andra önskemål kontakta Ulrika Back Eriksson, ulrika@visitsodradalarna.se 023-830 23.

 Vi ser fram emot att uppleva säsongens stora skidfest tillsammans!

ValSenales Italien 2015-10-24-28
 Svenska skidlandslagets fotoläger i Valsenales 
Val Senales
 Bilder fria för Skidförbundets egen marknadsföring 
FOTO: ULF PALM / 71515


ValSenales Italien 2015-10-24-28
Svenska skidlandslagets fotoläger i Valsenales 
Val Senales
 Bilder fria för Skidförbundets egen marknadsföring
FOTO: ULF PALM / 71515